top of page

Magamról

Tisztelt Érdeklődő!
 
Orvosi diplomámat 2008-ban szereztem a Debreceni Egyetemen "summa cum laude" minősítéssel és egyúttal megkaptam az orvostanhallgatóknak adható legmagasabb szintű kitüntetést, a Weszprémi István díjat. Végzésem óta a debreceni Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán dolgozok. Szülészet-nőgyógyászat és nőgyógyászati daganatsebész szakvizsgával rendelkezem. 2011-ben egyetemi doktori (Ph.D.) fokozatot szereztem a kóros terhességgel kapcsolatos tudományos munkám eredményeként, majd 2019-ben habilitált doktorrá avattak. Ugyanebben az évben a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika megbízott igazgatójának neveztek ki, ezt a funkciót 2020 december 31-ig láttam el, jelenleg részlegvezetőként és általános igazgatóhelyettesként dolgozok. 2020-tól egyetemi docensi kinevezést nyertem el.

 

2022-ben a Magyar Nőorvos Társaság vezetőségi tagjává, valamint a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságának elnökségi tagjává és előválasztott elnökévé választottak. 
 
Kiemelt szakterületem a nőgyógyászati onkosebészet (petefészek-, méhnyak-, méhtestrák, szeméremtest rák és ritkán előforduló daganatok), valamint az általános nőgyógyászat mellett a nyílt  és endoszkópos nőgyógyászati sebészet, ezen belül az endometriosis és miómák műtéti ellátása is.

Több laparoscopos műtéti eljárást is elsőként vezettem be Magyarországon vagy Debrecenben a nőgyógyászat és a nőgyógyászati onkológia területén, melyeket azóta is nagy számban végzek.

A klinikai munkámban 15 éves tapasztalattal, több, mint 1000 szülést végigkísérve, a szülészeti ellátás, terhességre felkészítés, terhesgondozás, terhességi kórképek kezelése is tevékenységi körömbe tartozik. 
 
Rendszeres szakmai továbbképzéseken való részvétellel és előadások tartásával törekszem a legújabb eljárások és technikák elsajátítására, alkalmazására és átadására. Több tanulmányúton vettem részt a világ vezető szülészeti-nőgyógyászati intézményeiben. A klinikai munkám mellett végzett kutatói tevékenységem eredményeit rendszeresen hazai és nemzetközi folyóiratokban és kongresszusokon publikálom, rendszeresen tartok bemutató, oktató laparoscopos műtéteket.
 
A magánrendelés célja a páciensek zavartalan és körültekintő ellátása mellett a személyre szabott és az egyéni igényeknek megfelelő vizsgálatok elvégzése, a legmegbízhatóbb szakmai ismereteken alapuló szolgáltatások nyújtása, minden esetben a bizonyítékon alapuló orvostudomány eredményeinek felhasználásával. A rendelő a 21. század igényeinek megfelelő, korszerű eszközökkel és diagnosztikus berendezésekkel felszerelt, ami biztosítja a teljes körű, minőségi szülészeti és nőgyógyászati ellátást. Korszerű eszközparkunknak köszönhetően a kisebb nőgyógyászati műtétek előzetes kivizsgálás, altatás és kórházi bentfekvés nélkül, a rendelés keretei között elvégezhetők.  

A hozzám forduló páciensek ellátását minden esetben a legmagasabb szakmai színvonalnak megfelelően végzem, a hatályos nemzetközi elveknek és szakmai szabályoknak megfelelően.

Szakmai önéletrajz

Munkahely


Debreceni Egyetem Klinikai Központ             

Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika

habilitált egyetemi docens

általános klinikaigazgató-helyettes

nőgyógyászati részlegvezető

szülész-nőgyógyász szakrovos

nőgyógyászati daganatsebész szakorvos


Felsőfokú tanulmányok
 
2002 - 2008     Általános orvosi diploma - Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Általános Orvostudományi Kar (summa cum laude)
 
Szakvizsga

2013            Szülészet-nőgyógyászat (kiválóan megfelelt)
2018            Nőgyógyászati daganatsebészet (kiválóan megfelelt)
 
Tudományos fokozat
 
2011                   Egyetemi doktori (Ph.D.) fokozat – Debreceni Egyetem Klinikai Orvostudományok Doktori

Iskola (summa cum laude)

2019                  Habilitációs fokozat – Debreceni Egyetem

Publikációk


2 könyvfejezet 

80 hazai és nemzetközi közlemény 

150 tudományos, hazai és nemzetközi előadás és poszter 

 

közlemények listája, tudománymetriai táblázatok

Goggle Scholar​


Külföldi tanulmányút

2013 Oxfordi Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Nőgyógyászati Onkológia Tanszéken nőgyógyászati onkológiai műtéttechnika

2017 Berlini Charité Egyetemen nőgyógyászati onkológia műtéttechnika

 

Díjak, kitüntetések

 

2008 Weszprémi István emlékérem

2017 Szodoray Lajos Ösztöndíj

2018 Regöly-Mérei díj

2019 Markusovszki Lajos díj

2019 Magyar Onkológusok Társasága legjobb poszter díj

      

Tudományos Társasági Tagságok

2008- Magyar Nőorvosok Társasága, vezetőségi tag

2010- Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaság

2011- Magyar Nőgyógyász Onkológusok Társasága, vezetőségi tag

2012- Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tag

2012- European Society of Gynecologic Endoscopy

2015- Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társasága, vezetőségi tag, előválasztott elnök

2017- European Society of Gynaecological Oncology

2019- European Society of Human Reproduction and Embryology

bottom of page