top of page

 

eRecept 

 

A rendelőnkben regisztrált páciensek személyes megjelenése nélküli recept felírását a szerdai rendelések végén tudjuk teljesíteni, ami azonnal megjelenik az EESZT-ben (https://www.eeszt.gov.hu) vagy az EgészségAblak alkalmazásban. Ennek bemutatásával a gyógyszer bármelyik patikában kiváltható.

 

eRecept igénylését a rudolflampe@yahoo.com e-mail címre kérjük küldeni. Az e-mail tárgyát így kérjük kitölteni: erecept-páciens neve. Így tudjuk üzenetét elkülöníteni a számos más helyről érkező, feldolgozásra sokkal később kerülő e-mailektől. Leveléhez kérjük csatolja a legutolsó, rendelőnkben kapott ambuláns lapját és az üzenetben tüntesse fel a TAJ számát, a gyógyszer pontos nevét, a hatóanyag mennyiségét (pl. 5mg-os) és az igényelt mennyiséget (egy fénykép a gyógyszer dobozáról is megfelelő). A páciens  adószámát (a számla kiállításához) is kérjük az e-mailben feltüntetni. 

 

A fenti adatokat tartalmazó e-mailre válaszban elküldjük a felírás díjáról a számlát, aminek kiegyenlítése után a következő szerdai rendelésen az eReceptet felírjuk, melynek tényéről visszaigazolást küldünk. Mivel az eRecept felírásának csak adminisztrációs  díja van, így több recept igénylése esetén is csak az egyszeri, 40.00 Ft-os díjat kell kifizetni. 

 

A rendelőnkben még nem járt és nem regisztrált páciensek eRecept felírási kérését nem áll módunkban teljesíteni. 

bottom of page