Nőgyógyászati lézeres kezelések

Az általunk alkalmazott, legújabb technológiával rendelkező, teljesen automatizált kezelés a kollagéntermelés serkentésével regenerálja a hüvelyi szöveteket. A szervezet természetes öregedési folyamatai során, illetve más hatásokra (szülés, hormonális változások) a szövetek veszítenek rugalmasságukból. Ennek következménye az akaratlan vizeletszivárgás (inkontinencia), a hüvelyfal csökkent feszessége, hüvelyszárazság vagy visszatérő hüvelyi fertőzések.

Bizonyos estekben a hüvelyi szüléseket követően a hüvelyi szövetek túlnyúlnak, ami a terület érzéketlenségével járhat. Ennek következtében hüvelyi idegentest érzés alakulhat ki és csökkenhet a szexuális élet minősége is. A FemiLift tonizálja és újraépíti a kollagént a hüvelyfalban, fokozza annak feszességét és növeli a hüvelyi receptorok érzékenységét. Spontán szülést követően a hüvely területe kitágulhat, száraz lehet és a medencefal gyengülhet. A FemiLift rehabilitálja az érintett területet, visszaállítja a flexibilitását és a szövetek erősségét.

 

A stressz inkontinencia fennállása esetén a páciens akaratlan vizeletvesztéstől szenved a hasűri nyomás fokozódása esetén (köhögés, tüsszentés, nevetés vagy fizikai munka). Ennek magyarázata a húgycső zárásának elégtelensége, amit pedig a meggyengült kismedencei struktúrák okoznak. A kezelés csökkenti a stressz inkontinencia tüneteit és hatékonyan visszaállítja a vizelettartási képességet.

 

A menopauza után a női hormonális rendszerben bekövetkező változások hatására a hüvelyfal vékonyabb, szárazabb, valamint gyulladásra hajlamosabb lesz, a rugalmassága is csökken. A FemiLift megfiatalítja a hüvely szöveteit. A kezelés csökkenti a kellemetlen tüneteket, mint a viszketés, égő érzés, és javítja a szexuális funkciót.

A FemiLift azokon a nőkön is segít, akik hüvelyszárazságtól és visszatérő hüvelyi fertőzésektől szenvednek.

 

Megfiatalítja a hüvely szöveteit és visszaállítja a hüvely természetes nedvességét. A kezelés növeli a hüvelyben az immunrendszer válaszkészségét, új és egészséges szövetek létrehozásával. Ezáltal a fertőzésekkel szemben nagyobb védelmet nyújt, kedvez a hüvelyi normális pH fenttartásának. Ezáltal visszatérő hüvelyi fertőzések esetében is hatékonyan alkalmazható. 

Az életkor előrehaladtával a kis- és nagyajkak elszíneződhetnek és rugalmasságukból is veszíthetnek. Adott esetben ezek a tünetek fiatalabb nőknél is jelentkezhetnek. Az esztétikai kis- és nagyajakfiatalítás lehetővé teszi az intim szépség a szövetek rugalmasságának és eredeti rózsaszínes árnyalatának visszanyerését.

Az alkalmazott módszer a legkorszerűbb, minimálisan invazív, nem sebészi módja a kellemetlen tünetek csökkentésének. Ambuláns kezelésként alkalmazzuk a páciens korától függetlenül. A kezelés fájdalommentes, gyors és biztonságos.

A FemiLift kezelés nőgyógyászati vizsgálattal kezdődik (mind az első, mind az ismétlő alkalmakkor). Ennek során rögzítjük a nőgyógyászati státuszt. Ez azért is elengedhetetlen, mert egyrészt kizárjuk az olyan folyamatokat, melyek akadályozzák a kezelés elvégzését (daganatos megbetegedés, aktív herpesz, aktív bakteriális fertőzés, terhesség), másrészt a kezelés eredményessége szempontjából a nyomonkövetést biztosítja. Amennyiben a páciensünknek nem volt egy éven belül méhnyakrák szűrése, úgy azt elvégezzük.

Az eljárás kb. 10 percet vesz igénybe, konzultációval, előkészületekkel és teljes körű nőgyógyászati vizsgálattal (és kismedencei ultrahang vizsgálattal) együtt kb. 30 perc. A kezelés egyáltalán nem befolyásolja a mindennapi tevékenységet, az a kezelés után azonnal folytatható. A beavatkozás során egy hüvelyi ultrahangfejhez hasonló lézerfejet vezetünk a hüvelybe, amely a kezelést a nőgyógyász felügyelete mellett teljesen automatikusan elvégzi. A kezelés egyedülállósága abban is rejlik, hogy a lézerfej automatikusan felméri a hüvelyfal vastagságát, és a problémától függően, de egyenletesen adja le a sugarakat. Ez biztosítja az emberi hiba lehetőségének minimalizálását, ki tudjuk küszöbölni szövetek megégésének lehetőségét. A robotfej segítségével a kezelés egyénre szabott és precíz.

 

Összefoglalva a legfontosabbakat:

                  ALKALMAZHATÓSÁG:

                                   - stressz inkontinencia esetén (akaratlan vizeletvesztés főként köhögéskor, tüsszentéskor)  

                                   - menopauza tüneteinek enyhítésében (hüvelyszárazság, fájdalmas közösülés, égő érzés)

                                   - hüvelyfeszesítés

                                   - szülés utáni rehabilitáció

                                   - visszatérő fertőzések 

                                   - esztétikai célból a kis- és nagyajkak megfiatalítására

                 

                 KEZELÉSEK SZÁMA:

A panasz típusától függően 2-3 alkalomból álló kezelés javasolt, de egyénre szabottan állapítjuk meg. A kezelésekre 4-6 hetente kerül sor. Fontos megemlíteni, hogy az új generációs, teljesen automatizált műszer miatt már az első kezelést követően érezhető a hatékonyság, a panaszok egyértelmű javulása következik be, amit a már kezelt pácineseink is alátámasztanak. 

Nőgyógyászati lézeres kezeléseinket a Borostyán Medical Centerben végezzük.

Kérdése, bejelentkezés esetén forduljon hozzánk bizalommal! Hamarosan válaszolunk.