top of page

Távkonzultáció

A távkonzultáció orvosi szakvélemény adását teszi lehetővé azon pácienseink számára, akik nem tudnak személyesen megjelenni a rendelésen. A távkonzultáció nem helyettesíti a személyes találkozást és az orvosi vizsgálatot, azonban egyes kérdések eldöntésére elegendő lehet (pl. terápiás terv, műtéti indikáció, másodvélemény, laboratóriumi leletek elemzése, stb.). 

A távkonzultációra szolgáló e-mail cím: rudolflampe@yahoo.com. Az e-mail tárgyát így kérjük kitölteni: távkonzultáció-páciens neve. Ezzel tudjuk üzenetét elkülöníteni a számos más helyről érkező, feldolgozásra később kerülő e-mailektől.

 

A konzultáció díja 15.000 Ft amit utólag, a szakvéleménnyel együtt megküldött elektronikus számlán szereplő számlaszámra kell átutalni, közleménybe a számla számát feltüntetve.

 

A konzultációhoz az alábbi leletek csatolása szükséges: a véleményezendő lelet(ek), a rendelésünkön kapott legutóbbi ambuláns lap (ha van), valamint a témával kapcsolatos azon információk, melyek a csatolt leletei között nem szerepelnek. A TAJ számát, lakcímét és adószámát (a számla kiállításához) is kérjük az e-mailben szerepeltetni.

 

A szakvéleményt legkésőbb 2 hét múlva, de jellemzően korábban küldjük vissza. Amennyiben a lelet alapján sürgős vizsgálat indokolt, úgy soron kívüli vizsgálati lehetőséget biztosítunk. Amennyiben megfelelő minőségű szakmai vélemény a kapott leletek és információk alapján nem adható, vagy az orvosi vizsgálat elengedhetetlen, úgy ezt válaszban jelezzük, és ekkor konzultációs díj nem kerül felszámolásra.

bottom of page